Welkom in Het Gasthuys

Sinds 1 januari 2018 hebben we een nieuwe website
Omgeven door een authentiek middeleeuws gewelf, dat is geaccentueerd door een eigentijdse interieur onder architectuur van Wildenberg Architectuur, worden vergaderingen, trainingen, (zakelijke) bijeenkomsten, besloten diners of lunches voor gezelschappen tot circa 18 gasten of deelnemers een bijzondere en unieke ervaring.

De ligging van Het Gasthuys is bijzonder en de bereikbaarheid van de locatie is voor alle vormen van transport uitstekend.

Het Gasthuys is voorzien van alle moderne faciliteiten die je aan een professionele locatie mag stellen. Je hoeft geen compromissen meer te sluiten. Het Gasthuys combineert een authentieke eeuwenoude sfeer met modern design en comfort and hedendaagse technische ondersteuning.

Draadloos Internet, Dolby 5.1 surround geluid en een beamer zorgen ervoor dat je in staat bent te excelleren. 


De sfeervolle en historische ruimte draagt bij aan de beleving van je gasten en zorgt voor de perfecte ambiance voor jouw bijeenkomst.

In samenwerking met onze restaurant partners bieden we je een uitgekiend culinair programma. Je ervaring kan worden uitgebreid met bijzondere stadswandelingen, rondvaarten door de stadsgrachten en verhalen over de binnenstad van Amersfoort.


Het Gasthuys bevindt zich in het souterrain (dus mét daglicht) van het voormalige Sint Elisabeth Gasthuis, dat van 1578 tot 1907 was gevestigd in de Muurhuizen 33-A, midden in de historische binnenstad van Amersfoort. 

Voor informatie of boekingen kun je contact met ons opnemen via stijn@hetgasthuys.nl

Reacties