Partners


Uitgebreide lunches en private diners:


Locatiepartner(s):


Het Gasthuys is een initiatief van een bevlogen Amersfoortse ondernemer die een passie heeft voor bijzondere ontmoetingen. Hij kan op geheel eigen wijze een extra bijdrage leveren aan je zakelijke bijeenkomst. We informeren je graag over de mogelijkheden. 
Wim van Rooijen: 


Inspirerend, scherp en rap van tong, verrassend, eigenzinnig, soms tegendraads maar altijd een toevoeging op de doelstelling van je evenement of bijeenkomst. 

Ik lever als moderator, dagvoorzitter, 'keynote' spreker of gewoon als verhalenverteller graag een inhoudelijke bijdrage. Ik prikkel mensen, zet ze aan het denken of geef ze inspiratie voor de rest van de dag. 

Als voormalig directeur van innovatieve organisaties als Media Plaza en Living Tomorrow, projectleider van Amersfoort Creatieve Stad en Trendverkenner en Innovatieversneller sta ik niet alleen veel op het podium om zelf over Innovatie en Trends te spreken, maar heb ik ook geweldig veel kunnen leren over processen die leiden tot innovatieve producten en diensten.

Ik help bedrijven, organisaties en individuen met exponentiële ogen anders naar hun eigen toekomst kijken.

Als ondernemer help ik niet alleen bij het opzetten van een omgeving waarbinnen innovatie goed tot wasdom kan komen. Ik onderneem zelf ook op volle kracht bijvoorbeeld als aandeelhouder van het project natuurbegraven en als mede-initiatiefnemer van Fountainheads Innovatie- en Trendsessies en de Inspirerende Dialoog. Ik praat en vertel graag over mijn belevenissen, ervaring en resultaten. Geen verhalen van een adviseur die zelf nooit risico heeft gelopen maar van iemand met relevante praktijkervaring. 

Ik denk met je mee en help je graag om bijeenkomsten in Het Gasthuys tot een echte beleving te maken. Ik heb een uitgebreid netwerk van mensen die allerlei onderwerpen als kennisspecialismen hebben. Voor meer informatie over mijn activiteiten kijk je op: