Referenties

Dit is een 'bloemlezing' van de reacties die wij (spontaan) van onze gasten krijgen. We bedanken iedereen voor de mooie complimenten:

Reviews en recensies vind je op deze pagina en op Google:

 Reviews van Het Gasthuys op Google

We stellen het geweldig op prijs als je jouw recensie of review met of deelt. Klik hier voor een beoordeling op Google:

Geef je review over Het Gasthuys op Google

Of stuur je reactie naar:

stijn@hetgasthuys.nl

"Naar aanleiding van jouw telefoontje afgelopen week nog een terugkoppeling.

Men was zeer tevreden over zowel de locatie als de verzorgde catering.

Wij zullen dus ongetwijfeld nog eens gebruik maken van de locatie"!
Beweging3.0, april 2014

"Graag wil ik je nog even bedanken voor de uitstekende verzorging van onze vergadering op 6 november. De lunch was heerlijk en de ruimtes zijn echt prachtig. Iedereen was zeer enthousiast".
AKZONobel Industrial Chemicals BV, november 2013

"De locatie en de verzorging waren uitstekend. Tijdens de rondvaart regende het pijpestelen, maar aan de andere kant is dit een uitje wat we daardoor niet snel vergeten. We houden jullie zeker in portefeuille. We hebben een secretaresse netwerk binnen het instituut en ik zal jullie aanbevelen.
NKI, oktober 2013

"De bijeenkomst zeer geslaagd. En je hulp bij het aansluiten van de Mac op de beamer was echt een geweldige actie van je! Iedereen was zeer tevreden over de locatie, het eten en de bediening. Dank je wel"
"Bijzonder mooie locatie in het hartje van de stad. Fijne ambiance en zeer geschikt als vergaderlocatie. We komen graag nog eens terug".
Stadsring51, oktober 2013 

"Het was een feestje, midden op de dag. Erg blij om al die tevreden 'koppies' te zien genieten van de locatie, de verrassing (‘Goh, wat een prachtige plek in Amersfoort!’), het heerlijke eten en de fijne spreker. Magie alom dus! Dank voor je foto's. Die zet ik alvast in de route voor de volgende keer!" 
NDA Incasso, oktober 2013

"Ontvangst, ruimte en sessie was zeer goed. Dank voor de goede zorgen, ik begreep dat het diner ook goed gevallen is".
FrieslandCampina/Effective Brands, augustus 2013

"We hebben erg prettig kunnen overleggen gisteren in het Gasthuys. Het heeft ons nergens aan ontbroken! De gastvrijheid en de service waren super! Mooie sfeer door de intieme ruimte, mooie kunst en haardvuur (de houtblokken vlogen erdoorheen). De lunch was heerlijk en ook de pepermuntjes en de chocolaatjes waren een schot in de roos. De collega´s waren allemaal heel positief! Niets dan complimenten! Nogmaals bedankt voor de warme ontvangst en de gastvrijheid"!
STER, januari 2013

"23 januari de hele dag vergadering gehad in het Gasthuys. Fijne omgeving om te vergaderen met prima faciliteiten. Open haard gezellig aan, waardoor het aangenaam warm was. Buiten was het namelijk erg koud. Vriendelijk personeel. Catering prima geregeld, meer dan genoeg koffie/thee/frisdranken. Komen zeker nog eens terug". 
Deloitte, januari 2013

"Afgelopen week hebben we met veel plezier gebruik gemaakt van het Koetshuys. Graag boeken wij wederom deze locatie voor een overleg".
Achmea, januari 2013


"Bedankt voor de gastvrijheid op deze prachtige locatie.
Met veel plezier hebben de adviseurs de training daar gevolgd en genoten van de overheerlijke soepen en broodjes".
JS Consultancy, december 2012 

"Erg goed bevallen en inderdaad, mijn collega's waren erg gecharmeerd van de locatie".
SWA, november 2012

"Ik vind het een bijzondere locatie, een mooie plek in de binnenstad"
FrieslandCampina, november 2012


"We hebben vooral veel leuke reacties via Twitter en Facebook ontvangen.
Het was echt een topmiddag/avond!"
Office Heroes, november 2012

"Prachtige lokatie. Sfeervol. Keurig verzorgde lunch. Heerlijke soepen en broden. Deze lokatie is echt een aanrader. Midden in het oude centrum van Amersfoort. En goed bereikbaar".
JS Consultancy, november 2012

"Dit was voor kleine groep ook prima ruimte. Was prima meeting donderdag" !
KNGF, september 2012


"We zijn geweldig verwend vandaag"
FrieslandCampina, september 2012

"Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en de mooie locatie"!
Aegon, mei 2012

"Dank voor de prettige ontvangst vorige week. Ik en mijn twee collega’s waren onder de indruk! Warme ontvangst. Luxe uitstraling maar toch gewoon en persoonlijk. Mooie locatie voor diverse gelegenheden geschikt. Sfeervolle zaal. Aanrader" !
Site-inspectie Diabetesfonds, april 2012

"Was weer prima geregeld. Tot de volgende keer".
KNGF, april 2012

"Dank voor de goede zorgen! Mijn collega˙s waren heel enthousiast".
ABNAMRO Hypotheken, april 2012

"Ontzettend bedankt voor jouw gastvrijheid en alle hulp tijdens de opening
Het was heel geslaagd" !

Lucia Ganieva, maart 2012

"Wat is Het Gasthuys het optimum van gastvrijheid: Denken vanuit de klant en de 'beleving'; dank voor nu 8x Amuse @033Fotostad" !!
Amersfoort Fotostad, maart 2012


"Ik was een paar maanden geleden bij je met een vergadering van de GHOR-artsen... je verzorgde toen ook de meer dan uitstekende catering! En goede zaken moeten we toch uitdragen?
Voor nu en nog eens... ik wacht nog steeds op een gelegenheid weer een keer iets bij je onder te brengen! Groet",

Rijksoverheid, november 2011


"Ik hoorde hele goede berichten van mijn collega Magda, die vorige week op jouw locatie vergaderd heeft".

Ahold, november 2011


"Alles was zeer naar wens! Dank voor de gastvrijheid".

CDA, november 2011


"We vonden het Gasthuys mooi, leuk, sfeervol. Een hele goede service, de lunch was erg goed en de fruitbreak was een topper. Een aandachtspunt is de akoestiek. Bedankt voor het verzorgen van de mooie dag op 11 oktober jl".

Ministerie Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, oktober 2011Everything was wonderful - thank you so much. Best regards"

Achmea en Tignum, september 2011


"Allereerst nog onze hartelijke dank voor de goede verzorging afgelopen donderdag.

De klant was zeer enthousiast over de bijeenkomst en jouw locatie en wij uiteraard ook!"

Bureau voor Reuring, mei 2011"Nu al voor de derde keer onze (jaar)vergadering bij jullie gehouden.

Je hebt een mooie locatie, leuk die combinatie met de kunst en, niet onbelangrijk, een goed verzorgde borrel na afloop van de vergadering. Nu eens niet de standaard hapjes! Het bestuur is net als ik enthousiast over je locatie en de verzorging, dus er zullen zeker nog meerdere vergaderingen volgen".

PBSA, april 2011


"Zeer prettig verblijf, blij dat de open haard het “deed”, goed geregeld allemaal….. Alleen maar lovende “kritieken”. Dus zeker tot een volgende keer!!"
Gemeente Amersfoort, januari 2011
"Erg mooie locatie. Ben ondertussen ook nieuwsgierig geworden naar de 2e locatie! 
De cijfers die gegeven zijn (9 deelnemers exclusief trainer en organisatie):
Locatie: 3x8 / 5x9 / 1x10
Catering: 1x7 / 5x8 / 3x9
Nou, cijfers om blij van te worden!"
KNGF, januari 2011
"Bijeenkomst VOIA 30-11-2010 jl. Bedankt voor de goede zorgen"
VOiA Vereniging van Ondernemers in Archeologie november 2010
"Via deze weg nog mijn dank voor de verzorging woensdagavond 24/11 en de complimenten van alle aanwezigen voor jouw presentatie".
KNGF, november 2010

"Hartelijk dank voor de warme ontvangst van de medewerkersdag van PratenOnline. Aangezien er, een voor ons belangrijk iemand, afscheid nam was ik op zoek naar een bijzondere en sfeervolle locatie. En het Gasthuys is dat bij uitstek. We hebben overdag gebruik gemaakt van de locatie voor een lezing en ’s avonds gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in het Gasthuys te dineren. In Wim vonden we een uitstekende gastheer die vanuit de achtergrond steeds het ons als gast aangenaam en makkelijk maakte door te letten op catering, beamers, temperatuur en dergelijke. 's Avonds was de ruimte omgetoverd tot een intieme dinergelegenheid met heerlijk eten, goede wijn, gedekte tafels van Restaurant Dorlote en muziek bij de  open haard. Wat wil een mens nog meer".
PratenOnline, november 2010
"Alles was perfect. Op de evaluaties hebben onze genodigden allemaal de maximale waardering ingevuld wat betreft de locatie en verzorging van het geheel. Ook de wijnproeverij van Kees van Doorn van Sans Julienne was erg leuk en 'no nonsense' zoals hij zelf al aangaf. Viel in goede aarde!"
Legal en General Nederland, november 2010

"We hebben het allemaal heel erg naar ons zin gehad, genoten van de lekkere wijnen en hapjes en de bijzondere locatie.
Het is voor herhaling vatbaar. Dank je wel voor de gezellige middag."
NVI, september 2010
"Ik wilde je nog bedanken voor de goede dagen die onze medewerkers op 8 en 9 september bij je hebben gehad. De verhalen waren allemaal even positief. De ruimte en lunches waren super".
Het Waterschapshuis, september 2010
"Ik kon er helaas vanmorgen niet bij zijn, maar Marjolein vertelde dat de bijeenkomst zeer geslaagd was. Mede dank zij jouw reusachtige taarten ! “
Microfinanciering en Ondernemerschap Nederland, augustus 2010

"Onze dank voor de goede zorgen.In het voorjaar heb ik eerder Het Gasthuys gereserveerd en dat is uitstekend bevallen dus ik kom graag bij je terug“.
Gemeente Amersfoort, juni 2010

"Ik heb heel veel leuke reacties ontvangen. De meesten waren erg te spreken over de geweldige locatie. De gastvrijheid van jullie en de heerlijke broodjes, soep etc. en zeker de service.
Ook kwam een van onze genodigden hier vanmorgen nog op terug. Ook hij vond de locatie geweldig en zeer geschikt om bijeenkomsten te organiseren. Voor jullie dus veel complimenten en voor ons zeker voor herhaling vatbaar".
Piuflex Deventer, mei 2010

"Al met al was iedereen heel enthousiast. Over de mooie locatie, de verzorging en de lunchbreak op het water door de grachten van Amersfoort. Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen en we komen zeker een keertje terug !"
Ballast Nedam Beheer Soest, mei 2010
"Aparte, mooie en goede locatie. Goed ontvangst door gastheer. Prima lunch (goed geregeld lunch pakketjes). Veder vond ik het fijn dat alles, ook al was het binnen een kort tijdsbestek, goed geregeld was. Bedankt !"
Habion Houten, april 2010

"Het was uitstekend verzorgd en goed geregeld. Iedereen was heel enthousiast over de locatie en het diner. Het liep allemaal heel soepel. Bedankt en tot een volgende keer".
IGenH Consultants en Interim Woerden, maart 2010

"Dank voor je gastvrijheid afgelopen vrijdag. Wij van Cintea hebben ontzettend genoten van de mooie locatie met open haard. Super….graag tot een volgende keer".
Cintea Amersfoort, februari 2010
"Het was een daverend succes! Niet in de laatste plaats door jullie super locatie".
Ogilvy Healthworld Leusden, december 2009

"De reactie waren allemaal zeer enthousiast. Mooie zaal, leuk zo in het centrum, goed bereikbaar en zeer goed verzorgd".
William Schrikker Groep Amsterdam, december 2009
"Complimenten voor jullie mooie locatie en de goede verzorging! Iedereen was erg enthousiast over de locatie die ik had uitgezocht! (gelukkig, moet je toch altijd maar weer afwachten..)".
Rabobank Amsterdam, november 2009

"Een prachtige locatie om te vergaderen! En de appeltaart was ook erg lekker. Keurig verzorgd. 

Bij deze kan ik je alleen maar alle complimenten over de prachtige locatie meegeven van mij en mijn collega's. Er was toen bekend werd dat we naar Amersfoort zouden gaan wel enige scepsis, maar de stadswandeling heeft natuurlijk bevestigd wat wij al wisten. In de binnenstad van Amersfoort is nog veel moois te zien. Dorloté was ook prima. Al met al vond ik het prima geslaagd en zal/kan jullie van harte aanbevelen en wie weet ooit t.z.t. weer tot ziens".
NTFU Veenendaal, november 2009