Routebeschrijving

Routebeschrijving Het Gasthuys, Muurhuizen 33-A

Openbaar vervoer (buslijn 5, 17 of 82 van Syntus)

Neem op Amersfoort Centraal Stadion buslijn 5, 17 of 82 van Syntus. Uitstappen bij halte Hendrik van Viandenstraat. Steek de Stadring over in de richting van het Stadscentrum. Loop deze straat die Kleine Haag heet tot het einde uit. Ga bij de T-splitsing voor het water rechts de Zuidsingel op. Steek daarna linksaf het bruggetje van de Weeshuisgang over en ga aan het eind naar rechts. U bent nu in de Muurhuizen. Het Gasthuys, Muurhuizen 33-A vindt u na ongeveer 50 meter aan uw rechterhand.

Openbaar vervoer (wandelen vanaf Amersfoort Centraal Stadion)

Vanuit het station gaat u linksaf naar het stadscentrum. Na een paar honderd meter kruist u de Stadsring en loopt u verder langs het stadhuis tot aan de Westsingel. Sla rechtsaf en volg de singel enige tijd. U passeert o.a. de Varkensmarkt. U komt op de Zuidsingel. Direct na 'de Mariënhof' gaat u linksaf het bruggetje van de Weeshuisgang over, aan het eind gaat u naar rechts. U bent nu in de Muurhuizen. Het Gasthuys, Muurhuizen 33-A vindt u na ongeveer 50 meter aan uw rechterhand.

Auto

Vanuit de richting Utrecht neemt u de A28 naar Amersfoort, afslag Amersfoort/Hoevelaken (nr. 8).
Vanuit de richting Amsterdam/Apeldoorn rijdt u bij knooppunt Hoevelaken de A28 op richting Utrecht en neemt u de afslag Amersfoort/Hoevelaken (nr. 8).
Vanuit de richting Zwolle neemt u op de A28 na het knooppunt Hoevelaken de eerste afslag, Amersfoort/Hoevelaken (nr. 8). Onder aan de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf de Hogeweg op richting Centrum. Via de Hogeweg komt u op de Stadsring. Bij het bord 'Parkeergarage Koestraat' slaat u rechtsaf en volgt u de borden naar de parkeergarage om uw auto te parkeren (gemarkeerd met P op het kaartje).

Loop de parkeergarage Koestraat uit via dezelfde zijde als waarlangs u bent binnen gereden met de auto (mocht u onverhoopt de andere uitgang hebben gekozen ga dan bij het Restaurant 'By Fabulous' tweemaal rechtsaf en loop via de Koestraat door naar de T-splitsing. Ga linksaf De Grote Haag op en volg de rest van deze route beschrijving). Ga op de Grote Haag naar links en loop tot aan de T-splitsing. Ga linksaf de Kleine Haag op. Ga bij de volgende T-splitsing voor het water rechts de Zuidsingel op. Steek daarna linksaf het bruggetje van de Weeshuisgang over en ga aan het eind naar rechts. U bent nu in de Muurhuizen. Het Gasthuys, Muurhuizen 33-A vindt u na ongeveer 50 meter aan uw rechterhand.

(Brom)fiets

Komt u met de (brom)fiets. Zou u dan zo vriendelijk willen zijn om uw fiets op een verkeersveilige wijze in de Muurhuizen te plaatsten en rekening te houden dat u voldoende afstand bewaard tot de invalideparkeerplaats in de Valkestraat. Gebruikt u zoveel als mogelijk de beschikbare fietsenstalling in de Muurhuizen. Gelieve uw fiets niet te plaatsen voor of tegen de gevel van Muurhuizen 31.

Routebeschrijving parkeergarage Koestraat naar Muurhuizen 33