Invloed van de omgeving

In de juiste vergaderruimte bereik je betere resultaten !

Van een goede vergaderruimte, goed werkende apparatuur en optimale gastvrijheid word je blij en je collega's ook! De sfeer van een (vergader)ruimte doet namelijk veel voor het verloop van je vergadering, een training of een diner. In een bijzondere omgeving voelt het prettig en ben je snel op je gemak waardoor de bijeenkomst effectiever verloopt en doelen sneller worden gerealiseerd.

De perfecte vergaderruimte inspireert.

De uitstraling van onze vergaderruimtes dragen bij aan de sfeer en effectiviteit van je bijeenkomst. Verandering van spijs doet eten en op onze locatie vergaderen werkt in de praktijk daarom ook erg goed. Je haalt iedereen uit de vertrouwde omgeving en dat levert vaak nieuwe verrassende en inspirerende inzichten op. Zelfs als je vaker komt zorgen de wisselende kunstexposities steeds weer voor nieuwe indrukken.

We hebben er in Het Gasthuys alles aan gedaan om het je nergens aan te laten ontbreken. Alle gebruikte materialen en de tot je beschikking staande apparatuur zijn met de grootste zorg voor kwaliteit gekozen. En we werken alleen met de beste partners uit Amersfoort, zoals bijvoorbeeld Floris van der Zwan van d'Or catering, samen.

Zo zetten we alle zintuigen op scherp en open voor nieuwe inzichten en goede herinneringen. De geboekte resultaten van een vergadering, training of bijeenkomst krijgen hierdoor een veel breder bereik dan alleen wat er die dag is gebeurd in Amersfoort.

Reacties